TRAAS
ZUIDWEST NEDERLAND

Altijd een bestrijder in uw buurt

Welkom in ons hoofdkantoor

‘s-Gravenpolder

Traas Zuidwest Nederland is gevestigd in ‘s-Gravenpolder. Een dorp gevestigd in de mooie Provincie Zeeland. Het pand is ook direct het hoofdkantoor van Traas Nederland. Een ruime inspirerende omgeving waarbij een mooie showroom met dieren en Nature Care artikelen niet kan ontbreken. 

Adresgegevens

Baarlandsezandweg 1
4431 NJ ‘s-Gravenpolder
Nederland

Contactgegevens

+31 (0)88-2212122
0113-639760
info@traasnederland.nl

Organisatie

Traas Nederland is in oktober 1996 opgericht door Peter Traas. 

Vanuit het hoofdkantoor ondersteunt een gedreven team onze locaties in Noord-Holland en Limburg. Bij Traas werken zo’n 70 medewerkers.

In ons hoofdkantoor zijn alle drie de onderdelen van Traas Nederland gevestigd:

Neem een kijkje bij 

Ons hoofdkantoor te ‘s-Gravenpolder

Duurzaamheid

Natuurlijk voegen wij zelf ook daad bij het woord. Ons bedrijfspand is voorzien van een warmtepomp en 256 zonnepanelen. Deze zijn in Oost-west opstelling geplaatst, om op deze manier de beschikbare oppervlakte maximaal te benutten. Zo wordt er minimaal 75.000 kWh per jaar opgewekt.

Er zijn twee laadpalen aanwezig. Zo kunt u uw elektrische auto opladen aan één van onze laadpalen. Terwijl uw auto wordt voorzien van onze eigen opgewekte stroom, kunt u een Traas fiets lenen om bij uw afspraak te komen.

Ten slotte is onze tuin in het voorjaar en de zomer een walhalla voor bijen, vlinders en andere insecten. En natuurlijk is ook ons eigen pand voorzien van meerdere vleermuisvoorzieningen en nestkasten.

Neem ook een kijkje bij