TRAAS
NOORDOOST NEDERLAND

Altijd een bestrijder in uw buurt

Welkom in Drenthe

Hoogeveen

Onze vestiging in Hoogeveen heeft een gedreven medewerkers. Met veel plezier en passie werken zij in de omgeving Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe. Wat begon als Proactief is anno nu Traas Noordoost Nederland. 

Wist u dat..
  • Steven al meer dan 25 jaar een bekend gezicht is in de regio!
  • En ook Geert al jaren bestrijder is in de omgeving van Hoogeveen!
Adresgegevens

Buitenvaart 10e
7905 SC Hoogeveen
Nederland

Contactgegevens

+31 (0)88-22 121 60
+31 (0)478-85 01 38
info@traasnederland.nl

Samenwerking

Met veel plezier kondigen wij een samenwerking aan tussen Proactief Ongediertebestrijding en Traas Nederland. Vanaf 1 juli 2022 slaan we de handen ineen en zullen wij elkaar in Noordoost Nederland gaan versterken. Proactief blijft het vertrouwde gezicht in de regio en Traas zal de back-office activiteiten gaan uitvoeren.

Hiermee versterkt Traas zijn groei en landelijke dekking. Proactief zal door deze samenwerking gebruik kunnen maken van de veelzijdigheid aan keurmerken en certificaten die Traas in zijn bezit heeft. Uiteraard zullen de verschillende werkwijzen worden geharmoniseerd en de kwaliteitsnormen frequent getoetst en geborgd.

Traas is al geruime tijd bezig met het uitbreiden van zijn werkgebied. Het alsmaar toenemende aantal (landelijke) klanten heeft geresulteerd in het zoeken naar lokale partijen voor samenwerking of overname. Peter Traas, oprichter en directeur van Traas ongediertebestrijding, heeft hiervoor een strategisch plan gemaakt met de nadruk op lokale aanwezigheid en hoge kwaliteit door geheel Nederland.

Steven Popken, eigenaar van Proactief, is zeer blij met de stappen die zijn gezet. Op deze wijze kan hij zijn huidige klanten blijvend verzekeren van kwalitatief goede dienstverlening en continuering van plaagdierbeheersing conform de nieuwste wet- en regelgevingen.

“Hierdoor worden er veel efficiency voordelen behaald en dragen we op een positieve manier bij aan de CO2 reductie”, aldus bedrijfsleider Stefan Otte.

Uitbreiding locaties

Na een flinke verbouwing, een likje verf hier en daar, hebben we het pand in gebruik genomen. Vrijdag 2 juni 2023 hebben we genoten van de feestelijke opening van Traas Noordoost Nederland. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie in Hoogeveen, Drenthe.

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar ervaren bestrijders in Noordoost Nederland. Kijk hiervoor op werkenbijtraas.nl of neem via 088-2212109 contact op met de afdeling personeelszaken van Traas Nederland.

Neem een kijkje bij 

Onze vestiging in Hoogeveen

Neem ook een kijkje bij