TRAAS
NOORDOOST NEDERLAND

Officiële opening: vrijdag 2 juni 2023!

Welkom in Drenthe

Trots op ons nieuwe locatie

We hebben er lang naar uitgekeken en eindelijk is het zover. Op vrijdag 2 juni 2023 vieren we de opening van ons nieuwe pand in Hoogeveen!

Wist u dat..
 • Steven al meer dan 25 jaar een bekend gezicht is in de regio
 • En ook Geert al jaren bestrijder is in de omgeving van Hoogeveen
 • Ralph eerst in het hoofdkantoor in Zeeland heeft gewerkt
Dagen
Uren
Minuten
Wij zijn geopend!
Adresgegevens

Buitenvaart 1010e
7905 SC Hoogeveen
Nederland

Contactgegevens

+31 (0)88-22 121 60
+31 (0)478-85 01 38
info@traasnederland.nl

Bent u er ook bij?

Na veel uren hard werken door verschillende partijen kunnen we vertellen dat de bouw is afgerond en het pand is ingericht. We zijn erg trots op het eindresultaat en dat moet gevierd worden.

Op vrijdag 2 juni aanstaande knippen wij om 14:00 uur het lintje door en bent u tot 19:00 uur welkom om onze nieuwe locatie te bekijken.

Onze medewerkers staan klaar om u een rondleiding door het pand te geven en kennis te laten maken met alle bedrijfsonderdelen van Traas Nederland. Uiteraard verzorgen we een hapje en een drankje.

Heel graag tot ziens!
 • Begin 2021Het start allemaal met een idee

  De dobbelsteen 5 is een veelgehoorde uitspraak binnen Traas Nederland. Onze ambitie is om te groeien naar landelijke dekking met meerdere lokale vestigingen. Een nieuw pand en medewerkers uit de regio, op een centrale locatie in Nederland, sluit daar mooi bij aan.

  We hadden al vestigingen in Zeeland, Limburg en Opmeer. Met het depot in Scherpenzeel, zorgde dit voor de dobbelsteen vier. Een nieuw pand zou in Noord Oost-Nederland gevestigd moeten worden.

  Hoewel onze blik eerst op Zwolle of Meppel lag, kwamen we als snel uit in Hoogeveen. Geografische, de ligging en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, was dit de meest handige optie. Bovendien was er nog bouwgrond en mogelijkheden genoeg. Deze nieuwe vestiging zou dobbelsteen 5 maken.

 • Half 2021De eerste schets

  We kwamen in contact met Huys Makelaars, zij nodigden ons uit om een afspraak te maken zodat we de locatie konden bekijken en praten over de plannen.

  We hadden direct een goede klik en er een goed gevoel bij. Het plan was om een verzamelpand te bouwen waarin meerdere bedrijven zich kunnen vestigen. Bij het zien van de tekeningen werden wij meteen enthousiast en we zijn weggegaan met een gezette handtekening.

 • Maart 2022De eerste paal

  De eerste paal werd geslagen. Dat is altijd een mooi officieel moment. Gebroeders Middelveld verzorgen de bouw en hielden ons op de hoogte door middel van foto's. 

 • 2022Het schiet lekker op

  De bouw van het pand schiet al lekker op! Na de constructie is het nu tijd voor de wanden.

 • 2022Het dak erop

  Van sfeerimpressie naar een constructie met wanden en een dak. Het wordt een prachtig pand!

 • Eind 2022Wind- en waterdicht

  Nu het pand wind en waterdicht is gaat de aannemer aan de slag met de vloeren, trap en verdiepingen. Eind oktober 2022 is het pand opgeleverd. De indeling van de kantoren kan beginnen.

 • 2023Tijd voor de 'kleinere' klussen

  De werkzaamheden van de aannemer zijn gereed. Nu is het tijd voor ons deel. We zetten een timmerman, kozijnspecialist en vloerspecialist in.

 • 2023Het zit 'm in de details

  Een likje verf hier en daar. We zijn heel erg blij met de hulp van onze medewerkers en hun partners!

  Zonnepanelen op het dak. Bureaustoelen, banners, planten en ander meubilair in de Traasstijl!

 • 2023We heffen het glas

  Op 2 juni 2023 is het zo ver!

  We gaan proosten op Traas Noordoost Nederland!

Kom jij ons team versterken?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar ervaren bestrijders in Noordoost Nederland. Kijk hiervoor op werkenbijtraas.nl of neem via 088-2212109 contact op met de afdeling personeelszaken van Traas Nederland.

Neem ook een kijkje bij