TRAAS
NOORDWEST NEDERLAND

Altijd een bestrijder in uw buurt

Welkom in Noord-Holland

Opmeer

Onze vestiging in Opmeer heeft een kern van gedreven en kundige medewerkers. Wat begon als Rus ongediertebestrijding is anno nu Traas Noordwest Nederland. 

Wist u dat..
  • Jan en Leonie ook imkers zijn?
    Ze hebben eigen bijenvolken waar ze uren naar kunnen kijken.
Adresgegevens

De Veken 207 B17
1716 KJ Opmeer
Nederland

Contactgegevens

+31 (0)88-22 121 00
0226-74 11 80
info@traasnederland.nl 

Ontstaan
Traas Noordwest Nederland

Rus ongediertebestrijding is begonnen in 2011, door onvrede van Jan in zijn werk in de nachtdienst. In deze periode veranderde je niet zomaar van baan door werktekort en voor jezelf beginnen was een mooie uitdaging. Bekend met ongediertebestrijding, de altijd al aanwezige interesse voor biologie en insecten en een nieuwe uitdaging gaf de doorslag om als zelfstandige in het ongedierte te beginnen. Er volgde een gesprek met Peter Traas om als franchiser voor Traas Noord-Holland te beginnen, maar de startkosten waren op dat moment te hoog.

De uitdaging ging dus van start in 2011 in eerste instantie in combinatie met het werk als nachtportier. Lange dagen en nachten. Opstarten met styling, een website bouwen, pr-zaken, materiaal aanschaffen, klanten werven en ga zo maar door. De nachtdiensten werden er voor een deel ook voor ingezet. Een groot gezin, dus een stukje financiële zekerheid behouden was niet verkeerd.

Langzaamaan groeide Rus ongediertebestrijding steeds verder: van een gifkast thuis in de schuur naar een pandje in Winkel. Voorraad werd opgebouwd, het klantenbestand uitgebouwd, de website en aanpak geprofessionaliseerd. Voor een gedegen aanpak is kennis nodig. Deze kennis kwam met name door nascholingscursussen en het lidmaatschap van de branchevereniging PLA..N.

2015

In 2015 werd Jan gebeld door Peter Traas. Of hij een aantal opdrachten kon uitvoeren. De eerste gesprekken om de franchise over te nemen volgde en binnen twee weken werd Rus ongediertebestrijding Traas Noordwest Nederland. Door de samenvoeging van de twee bedrijven was daar de ruimte om te stoppen met de nachtdiensten en de kracht om een grotere vuist te maken qua kennis en capaciteit. Er volgde een verhuizing naar de Veken en ook zijn partner Leonie werd steeds meer bij het bedrijf betrokken. 

Binnen drie jaar tijd groeide het bedrijf van twee naar negen man personeel. Een heel mooi resultaat. Er volgde gesprekken met Peter Traas over een overname door Traas Zuidwest Nederland. 

Neem een kijkje bij 

Onze vestiging in Opmeer

Neem ook een kijkje bij