TRAAS

& Anticimex

A smart thing to do!

Samenwerking Anticimex

Anticimex B.V. en Traas Nederland B.V. gaan de samenwerking aan. Door de krachten te bundelen vergroten beide partijen direct de slagkracht en openen er deuren voor de toekomst.

Directeuren, Peter Traas en Ruud te Brake, hebben gezamenlijk besloten om een samenwerking aan te gaan. Per direct zullen de bedrijven elkaar gaan versterken. Traas zal toegevoegd worden als speciale bedrijfstak.

SMART
Traas Nederland en Anticimex staan beide bekend om innovatie en ontwikkeling. Traas Nederland heeft in het verleden de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo gewonnen en is toonaangevend op het gebied van duurzame projecten met de afdelingen Building Care en Nature Care. Zo hebben ze een mix and match formule die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld insectenhotels snel afgestemd kunnen worden op de specifieke omgeving van de locaties van haar klanten. Anticimex is wereldleider in digitale plaagdierbeheersing.

Geen gemakkelijk besluit
Het besluit van Peter Traas om het bedrijf door te geven aan Anticimex was niet gemakkelijk. Het is meer dan 25 jaar zijn levenswerk geweest. “Helaas is er geen opvolger in de familie en het werd tijd om een stapje terug te doen”, geeft Peter aan. Zijn rechterhand binnen het bedrijf, Stefan Otte, zet in deze overname een stapje vooruit, hij promoveert naar Branch Manager en zal de leiding van Traas in de nieuwe samenstelling op zich nemen.

De vraag van onze klanten verandert, er is een groeiende behoefte aan digitale monitoringsystemen. We hebben gezocht naar een partij die hierbij past. Anticimex is koploper in de ontwikkeling van slimme systemen en het Smartsysteem van Anticimex sluit aan bij onze wens.

Anticimex, geen onbekende

Met directe ingang is Anticimex de overkoepelende organisatie, maar Traas Nederland blijft het vertrouwde gezicht in de regio. Voor de klanten en het personeel van Traas verandert er niets. De naam Traas blijft bestaan en ook de bekende auto’s met herkenbare prints blijven rondrijden. Uiteraard zullen de verschillende werkwijzen op elkaar worden afgestemd.

Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf, opgericht in 1934 in Zweden. Het heeft een no-nonsense cultuur en Zweedse degelijkheid. “Het heeft de kracht van een groot bedrijf, maar wordt decentraal aangestuurd”, geeft Ruud te Brake aan.

“De eerste gesprekken waren direct goed. We zien bij Traas dezelfde passie als bij Anticimex het geval is. We zijn complimenterend aan elkaar en zien veel kansen. Innovatie, efficiëntie en biologische bestrijding. We hebben veel vertrouwen in de toekomst”,
aldus Ruud te Brake.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij en de onderneming Traas. Ik had het niet willen missen en zou deze reis zo weer opnieuw maken!

Een bijzondere reis!

 

Na meer dan 25 jaar met veel plezier en toewijding de eigenaar van Traas Nederland te zijn geweest, heb ik besloten om een stap terug te doen. Per directe draag ik mijn bedrijf over aan Anticimex, met leading director Ruud te Brake.

Vanaf 2001 is Stefan Otte mijn rechterhand en bedrijfsleider bij Traas. Hij zal een stap vooruit zetten als branche manager en de dagelijkse leiding van Traas op zich nemen.

De komende periode zal ik mijn werkzaamheden afbouwen. Om vervolgens als adviseur betrokken te blijven. Daarnaast zal ik projecten, zoals scholing oppakken, een weg waar ik ontzettend naar uitkijk en bij mij past.

Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar kan ik met trots zeggen dat we samen een prachtige reis hebben gemaakt. Onderweg hebben we veel meegemaakt, gelachen en geleerd. Via deze weg wil ik jullie allen bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij en Traas hebben gehad. De samenwerking met jullie was altijd een vorm van voldoening.

Ik ben ervan overtuigd dat Traas met Stefan en Ruud aan het roer een succesvolle toekomst tegemoet gaat!

Veelgestelde vragen

Nee, Traas blijft bestaan. Traas is een aparte bedrijfstak binnen Anticimex.

Dienstverlening verandert niet. Door de samenwerking worden onze diensten in de toekomst completer gemaakt en aangevuld met o.a. SMART en gassingen.

Nee, alle contracten en prijzen van diensten blijven zoals ze zijn.

Dienstverlening verandert niet. Door de samenwerking worden onze diensten in de toekomst completer gemaakt en aangevuld met o.a. SMART en gassingen.

Verandert mijn contract en/of de prijzen van de diensten?
Nee, alle contracten en prijzen van diensten blijven zoals ze zijn.

Wanneer kan ik gebruik maken van de nieuwe diensten, zoals SMART en gassingen?

De aanspreekpunten en contacpersonen blijven zoals ze zijn.

Heeft u vragen over de samenwerking van Traas met Anticimex, stuur een e-mail of bel naar uw contactpersoon, zij staan u graag te woord.